Meno-Flow

de vrouw komt weer terug in haar eigen (nieuwe) lichaam

Aanmelden of een folder

Laat uw gegevens achter op onze contact pagina of bel +31 629 279 717

meer informatie

De Meno-Flow is een massage gericht op de vrouw in de overgang, waarbij het lichaam op zoek gaat naar een nieuwe balans. Er worden letterlijk oude inzichten verruild voor nieuwe en hormonen spelen hierin een belangrijke rol.

Er verandert zoveel tegelijk in het lichaam dat het alleen al heel prettig is om daar meer over te weten.

Cindy

Mede Eigenaresse, CoVital

De opleiding bevat zowel theorie als praktijk. Het is van belang de juiste informatie te kunnen verstrekken aan de client. Er wordt altijd gezegd; de overgang daar moet je doorheen, echter voor veel vrouwen is dit een moeilijke en lange periode van ups and downs. Er verandert zoveel tegelijk in het lichaam dat het alleen al heel prettig is om daar meer over te weten. Vandaar dat er tijdens de opleiding uitgebreid stil wordt gestaan bij de theorie achter de meno pauze, de terminologie de hormonale veranderingen en de effecten daarvan op het lichaam, voeding en beweging.

Data opleiding

Zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober 2017 VOL

Kosten van de opleiding

250,00 euro ex BTW inclusief werkboek, certificaat en lunch

p

Curriculum

Het praktijk gedeelte bestaat uit vier onderdelen. Een kruidenbehandeling, een drukpunten behandeling, een holistic pulsing massage en een volledige lichaamsbehandeling. Alles gericht op het weer goed voelen in je eigen lichaam. De behandeling werkt in op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. Er wordt dus op 3 niveaus gewerkt.

MenoFlow massage rug

MenoFlow herstelpunten decollete en oren

MenoFlow massage vingers

MenoFlow holistic pulsing vanuit voeten