Thaise Lymphe Massage

“Door de lymfemassage voel je je weer evenwichtig, fris en levendig.”

Aanmelden of een folder

Laat uw gegevens achter op onze contact pagina of bel +31 629 279 717
meer informatie
Het lymfestelsel is samen met het bloedvatenstelsel het belangrijkste systeem in ons lichaam. De lymfen zorgen voor de afvoer van gif- en afvalstoffen uit het lichaam. Het hart drijft de bloedvaten aan, echter de lymfen hebben geen eigen “pomp”.
Door middel van massage kunnen de lymfen echter van buitenaf beinvloed worden en dus gestimuleerd Anita

Mede Eigenaresse, CoVital

thaise%20lymfe%20massage%20arm%20handthaise%20lymfe%20massage%20duim%20arm

Door middel van massage kunnen de lymfen echter van buitenaf beinvloed worden en dus gestimuleerd. Het lymfevatenstelsel vormt het doorstromingssysteem in ons lichaam en is een zeer uitgekiend netwerk. Bij de geboorte is dit lymfestelsel een mooi zuiver riviertje echter vanaf het 5e levensjaar vervuilt dit riviertje. Indien we teveel afvalstoffen binnen krijgen wordt dit riviertje een moeras en verstikt het. Hierdoor krijgen we klachten of pijn die zowel van fysieke als mentale aard kunnen zijn. Het immuun systeem verzwakt dan.

 

Bij de volgende aandoeningen kunt u een lymfe massage overwegen. Chronische vermoeidheid, chronische infecties, hoofdpijn, migraine, griep, hoge bloeddruk, opgezette/pijnlijke benen, cellulites, menstruatiepijnen, trauma pijn door operaties ed, huidproblemen, reumatische aandoeningen.

Data opleiding

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017

Zaterdag 2 september en zondag 3 september 2017

 

Kosten van de opleiding

250,00 euro ex BTW inclusief een uitgebreide handout, eten en drinken en een licentie voor onbepaalde tijd
p

Curriculum

De Thaise Lymfemassage leer je in een 2 daagse cursus, en je leert een algehele massage te geven van een 1 uur. Er wordt met name gewerkt met de onderarmen en gebruik gemaakt van drukpunten. Ritme, tempo en herhalingen in deze massage zorgen voor een maximaal effect op het lymfesysteem.