Thaise Voet Massage

een volledige voet massage met Oosterse en Westerse technieken

Aanmelden of een folder

Laat uw gegevens achter op onze contact pagina of bel +31 629 279 717

meer informatie

De Thaise Voet Massage is een volledige massage voor de voeten waarbij feitelijk alle organen in het lichaam via de voeten worden gemasseerd. Het werkt ontspannend en aardend en kan ook ingezet worden bij bepaalde voet klachten. Er wordt gestart met een kruiden voetenbad vervolgens gebruiken we tijdens de massage verwarmde kruidenstempels en een voeten stokje zoals de Thai dit ook doen.

Een hele effectieve massage waarbij via de voeten het gehele lichaam aangeraakt wordt!

Anita

Mede Eigenaresse, CoVital

De massage werkt ook in op reflex zones die aan organen in het lichaam zijn gekoppeld. Zoals bijvoorbeeld alle buik organen (maag, darmen, lever, milt, nieren etc). De ervaring leert dat er via een voet massage heel veel positieve invloed kan worden uitgeoefend op de buik organen maar ook op de geslachtsorganen. Ook op geestelijk niveau raakt deze voet massage dus het gehele lichaam wordt in balans gebracht.

Data opleiding

Vrijdag 13 januari 2017 VOL

Dinsdag 16 mei 2017

Dinsdag 26 september 2017 VOL

Kosten van de opleiding

150,00 euro ex BTW inclusief werkboek, certificaat en lunch

p

Curriculum

In deze eendaagse opleiding leer je een volledige voet massage te geven die op meerdere manieren is in te zetten voor zowel ontspanning, aarding als bepaalde voet klachten. Tevens kun je met deze Thaise voet massage diverse buikorganen positief beïnvloeden Westerse en Oosterse technieken vloeien hierbij in elkaar over. We gebruiken een voetenbad met kruiden, een Thais voeten stokje en warme kruidenstempels voor op de voeten waardoor je nog meer effect aan de behandeling geeft.