Workshop voeding...en je lichaam

Wat voeding in je lichaam doet...

Aanmelden of een folder

Laat uw gegevens achter op onze contact pagina of bel +31 629 279 717

meer informatie

De workshop geeft inzicht en kennis over voeding en wat nu wel en niet gezond is. Wat brengt bepaalde voeding in je lichaam te weeg? Wat kunnen we wel beïnvloeden en wat niet. Wat is de zin en onzin over bepaalde voeding waar je iedere dag mee wordt geconfronteerd? Waar moet ik op letten als ik boodschappen ga doen? Je krijgt praktische informatie die je elke dag kunt gebruiken.

Een workshop waarvan iedereen wijzer wordt! De kennis die is verkregen kun je op dagelijkse basis toepassen en delen zodat we allemaal een steentje bijdragen aan onze eigen gezondheid!

Cindy

Mede Eigenaresse, CoVital

De workshop gaat ook in op de effecten van het milieu op ons lichaam. Wat is het nut van water drinken en beweging. Ook krijgt iedereen uitleg over hoe het lichaam bepaalde voeding verwerkt.

Data opleiding

Kosten van de opleiding

99,00 euro ex BTW inclusief dagelijks bruikbare informatie, certificaat en lunch

p

Curriculum

In deze workshop leer je wat voeding is en kan zijn voor je lichaam en hoe je jezelf zo gezond mogelijk houdt. Je krijgt praktische direct toepasbare kennis voor elke dag en leert bovendien hoe je naast voeding goed voor je lichaam kunt zorgen zodat datgene waar je geen invloed op hebt niet te veel vat op je lichaam krijgt. Ten slotte begrijp je precies hoe je lichaam om gaat met de voeding die je inneemt en deze verwerkt.