Visie CoVital

Samen Vitaliseren
CoVital staat letterlijk voor samen vitaliseren. Anita Diesveld en Cindy Jane van Grinsven willen binnen dit opeleidingscentrum graag anderen laten delen in dit gevoel door vanuit hun hart massage opleidingen aan te bieden.

Samen leren zij jou te “masseren met je hart” waarbij zowel Oosterse als Westerse invloeden een onderdeel zullen zijn. Zij zijn ervan overtuigd dat daar waar Oost en West elkaar ontmoeten je het beste van twee werelden samen brengt.

Beiden zijn overtuigd van de kracht van een persoonlijke, eerlijke aanpak waarbij ruimte is voor ieder individu. Er wordt dan ook altijd gewerkt met kleine groepen zodat er aandacht is voor iedereen en zijn of haar uitdaging(en).

Ook na de opleiding is er altijd ruimte voor vragen of het bieden van hulp waar nodig, zij helpen jou graag om een goede start te maken in jouw praktijk, de service stopt nooit bij de deur.

 

Omdat masseren met je hart iets teweeg brengt hopen zij alle toekomstige deelnemers te kunnen en mogen inspireren op hun pad van massages.

Zij zien en horen graag van u!

CoVital is ook officieel distributeur van Forever Aloë Vera products! Dit betekent dat je advies kunt inwinnen over Forever producten, dat je zelf ook distributeur kunt worden (via CoVital) en ook jij hiermee zelf aan de slag kunt. Natuurlijk helpt CoVital je hierbij. Wil je meer lezen over Forever producten en hoe jij hier ook een stukje inkomen mee kunt genereren? Kijk op de Forever website voor wat product informatie en contacteer ons voor informatie CoVital helpt jou ook graag opstarten!

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws

U bent nu succesvol aangemeld