Wie Zijn Wij

Mijn naam is Cindy Jane van Grinsven, geboren in 1969 te ’s- Hertogenbosch en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Hedel.

Toen ik moeder werd van Gijs en Anne begon mijn innerlijke ontdekkingsreis. Een reis die mij leerde dat mensen en communicatie mij blijven intrigeren, zowel op geestelijk als fysiek vlak. Met name de combinatie van geest en lichaam doet iets met mij en is voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voordat ik met CoVital en mijn eigen praktijk VitalEnergy voor natuurgeneeskundige therapie begon heb ik de studie International management gevolgd aan de HES te Rotterdam. Ik ben financieel adviseur geweest bij de Rabobank en heb daarna in diverse internet bedrijven op internationaal niveau gewerkt. De laatste jaren ben ik parttime als headhunter actief geweest.

In 2006 ben ik met Reiki begonnen, daarna allerlei massages, in 2010 met Sensi therapie en in 2011 met Guasha. Vanaf augustus 2010 ben ik full time met heel veel plezier met mijn praktijk bezig. Samen met Anita geef ik vorm aan CoVital ons opleidingscentrum.

Ik ben Anita Diesveld, geboren in 1963 te ’s- Hertogenbosch, getrouwd met Stephan en samen hebben we een dochter Eva.

Van oudsher ben ik opgeleid tot verpleegkundige A(algemeen)+B (psychiatrie). Omdat ik het gevoel had dit beroep niet tot mijn 65 ste te blijven doen ben ik me gaan oriënteren “met in mijn achterhoofd” iets te gaan doen wat totaal niets met de zorg te maken had en te combineren was met mijn gezin. Zo ben ik eerst aan mijn persoonlijke ontwikkelingsreis begonnen.

Zoals zovelen op dit pad zijn mij Reiki, Tarot,Voetreflexmassage, werken met Chakra’s, Ontspanningsmassages, Meditaties,Yoga enz. gepasseerd en heeft dit mij in mijn “zijn” rijker gemaakt.Door al deze ervaringen ben ik gaan beseffen dat ieder mens uniek is, niet standaard.

Ieder mens heeft de aandacht nodig die afgestemd is op de behoefte van dat moment.Ik vind innerlijke en uiterlijke balans van de mens erg belangrijk. In Thailand ben ik opgeleid voor de Blije Mama Massage en de Thaise Lymph Massage. Daardoor ben ik zo enthousiast geraakt en wilde ik deze massage naar Nederland brengen en op de kaart zetten. Samen met Cindy is dat gelukt en daaruit is ons opleidingscentrum CoVital geboren. Tevens heb ik mijn eigen praktijk Cocon.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws

U bent nu succesvol aangemeld